Изборник Затворити

А НА КРАЈУ БИ ПОЧЕТАК

no title has been provided for this book
Необично путовање кроз време,  потрага за истином ,  борба добра и зла, пакао на земљи,  човекова савест, испуњава роман Сање Клисарић „А на крају би почетак“ Ауторка широког спектра интересовања и стварања, дарује рецепијенте своје уметности делима пуним симболике , вишезначја, динамике и неочекиваног. Њени јунаци трагају за будућношћу, прошлошћу, вером, откривајући дубине људске душе, психе и акумулираног знања. Лик Понтија Пилата који непрекидно јаше у сутон, представља слику која носи у себи поруку вечне…

 

Горко се мучио Пилат у својим мислима. Желео је да укључи Клаудију у причу, али то је било сувише опасно. Нико није смео да зна шта се дешава. С друге стране, та ограничења су га претварала у личност које се грозио, јер он није био неко ко би устукнуо пред било чим. Храброст није само докзао него ју је много пута и потврдио.Сада мора да се склони од онога што је исправно. И што је најгоре у дубини своје уздрхтале душе схватио је да ће то учинити.

Јахао је унезверен по поустињи, свестан да неће стићи где је наумио. Неће умрети јадан, бедан и побегао од самога себе. Не, неће се ни убити. Не зато што је кукавица . Него зато што се то њему неће десити. Неки проклетници не могу да умру.