Изборник Затворити

ЧАРОБНЕ СТЕПЕНИЦЕ ДО УСПЕХА

no title has been provided for this book
РРР Успех и моћ су свакако покретачка снага човека од када зна за себе. Сведоци смо толико примера када људи из најнижих слојева друштва вртоглаво успевају да се успну лествицама високог друштва и домогну се значајног богатства. Да ли је у питању случајност, њихов предани рад или неке друге околности покушавали су многи да одгонетну. Позната књига Наполеона Хила „Чаробне степенице до успеха“ уређена је поново и припремљена да одговори на захтеве XXI века. Аутор…

Трећи од седамнаест  закона успеха је самопоуздање. Овај израз је сам по себи разумљив – значи да за постизање успеха морате веровати у себе. Међутим, то не значи да немате ограничења. То значи да треба да погледате у самог себе, сазнате који су  ваши квалитети јаки и корисни, а затим организујете те квалитете у одређени план деловања којим бисте постигли свој одређени главни циљ.

Ни у једном језику на свету не постоји ниједна реч која има исто или чак приближно исто значење као реч „вера“.То се не односи нужно на веру у вишу силу, али ако постоје ствари као што су „чуда“, она се дешавају само уз помоћ супер – вере.