Изборник Затворити

КАКО СМО ДОСПЕЛИ ОВДЕ?

no title has been provided for this book
  Сви ми имамо сличне проблеме и тешкоће кроз које пролазимо. Живот нам доноси падове и промашаје у породици, љубави, финансијама, пословима, радном месту. Барбара де Анђелис, стручњак за трансформације саветује нас како да из тешких ситуација изађемо као победници , да наш страх пређе у храброст, сумња у самоувереност, несналажење у поседовање визије и јасног циља. Ауторка препоручује нове технике и сагледавање живота, усмеравајући нас на оптимистички и позитиван приступ свему на шта наилазимо.…

Јесте ли икада гледали у ноћно небо, надајући се да ћете видети звезду падалицу? Дуго гледате у блистава сазвежђа и далеке галаксије, и оне су предивне, али нема звезда падалица. Одједном, баш кад помислите да сте узалуд посматрали, угледате блистави блесак светлости који у луку прелази преко небеског свода. То је спектакуларан призор на који вреди чекати.

Контемплација је спора и захтева време. То може да буде непријатно, исцрпљујуће, па чак и болно. Али ако будете стрпљиви, ваше чекање ће се исплатити.