Изборник Затворити

ОБАВЕШТЕЊЕ

У складу са релаксацијом мера уведених због сузбијања заразне болести COVID 19, од 10. јуна 2020. Народна библиотека Крушевац ће омогућити да одређени број корисника користи е-Читаоницу. Рад са корисницима у е-читаоници Народне библиотеке Крушевац и даље ће бити организован под измењеним условима и уз придржавање свих епидемиолошких мера и строгих мера социјалног дистанцирања.

          Обавезна је употреба заштитиних маски и рукавица.

  1. Радно време е – Читаонице за кориснике од 10. јуна 2020. године
    Понедељак – Петак од 09.00 до 18.00 часова
    (због дезинфекције простора).
  2. Број корисника који истовремено бораве у читаоници ограничен је на 10.
  3.  Корисници не могу да користе рачунаре који су опрема Народне библиотеке Крушевац због немогућности да се изврши прописана дезинфекција тастура и мишева која би изазвала оштећење опреме. Дозвољено је уношење сопствених рачунара.
  4.  Корисницима је тренутно на располагању само е-читаоница.

Како би контрола дозвољеног броја корисника у читаоници НБКШ била могућа, а зарад безбедности како корисника, тако и запослених, биће ограничена могућност улажења и излажења из исте током радног дана.

За улазак у Читаоницу обавезна је чланска карта.

МОЛИМО КОРИСНИКЕ ДА ПО УСТАЉЕНОЈ ПРАКСИ НЕ ОСТАВЉАЈУ СВОЈЕ ЛИЧНЕ СТВАРИ У ЧИТАОНИЦИ, ВЕЋ ДА ИСТЕ ПОНЕСУ СА СОБОМ.

Због тога молимо кориснике да приликом доласка са собом понесу све што ће им бити потребно током данa.

Народна библиотека Крушевац ће, као и до сада, наставити да прати и придржава се свих упутстава и мера које прописује Влада Републике Србије и други надлежни органи, и у складу са тим утврђиваће и измене у начину организације рада.