ДНЕВНИК ШТРЕБЕРКЕ Приче не баш тако паметне госпођице Свезналице

ДНЕВНИК ШТРЕБЕРКЕ Приче не баш тако паметне госпођице Свезналице

no title has been provided for this book
Пред нама је пети наставак серијала  „ Дневник штреберке“ популарне америчке ауторке Рејчел Рене Расел, чија су дела публикована у 25 милона примерака широм света. Главни лик девојчица Ники, пуна елана за новинарским писањем учлањује се у ту секцију у својој школи. Међутим, ускоро се та њена замисао у којој се остали ђаци обраћају својим писамцима и излажу своје проблеме њој више не допада. Госпођица Свезналица тако постаје Драга Савета која решава све проблеме од љубавних, преко тога да ли се једе сладолед пре вечере, о неваљалим другарицама и разним другим стварима. Трудећи се да им помогне како најбоље уме Ники пада од умора и хиљаду писама. Због таквог труда уредник новина је награђује као „најкориснијег играча месеца“. Никина добра воља и дружељубивост отворила су јој могућност за нове послове и успехе популарне Госпођице Свезналице.

Драги Мафинмене,

Мислим да би требало да се поносиш својом лудом вештином прављења мафина, а не да је кријеш! Нема ничега што би девојка више желела него момка са цртом осећајности.

Браво!

Требало би да испечеш још црвених баршунастих мафина за девојку, пошто јој се толико свиђају. Али смисли нешто необично када их будеш поклањао како би је оборио с ногу. Сигурно те НЕЋЕ оставити акојој своју тајну откријеш на шармантан и духовит начин. Веруј ми.

Срећно,

ГЂИЦА СВЕЗНАЛИЦА