РОЂЕНА ПОД СРЕЋНОМ ЗВЕЗДОМ

РОЂЕНА ПОД СРЕЋНОМ ЗВЕЗДОМ

no title has been provided for this book
  Холи Смејл ауторка чувеног серијала „Штреберка“ написала је ову  књигу, прву у серијалу о филмској породици „Валентајн“, „Рођена под срећном звездом“ (2020). Хоуп је петнестогодишња која је укључена у филмску индустрију у којој је и њена цела породица. Самим тим упућена је на таблоиде, астрологију и све изазове савременог живота, тако да не успева разликује реалност и имагинацију. Иако живи у богатој и славној породици, Хоуп је незадовољна и у потрази за својом великом љубављу.  Уживљавајући се у улоге филмова у којима играју њени родитељи, она не схвата реални свет и има само измишљене пријатеље.  Временом постаје свесна да богатство и слава не доносе срећу и испуњење за којим трага. Пут којим јунаикња пролази ствара од ње одраслу особу која ће даље ићи зрелије и сигурније, а ненадмашно приповедање Холи Смејл показује колико она познаје срце тинејџера, његове стрепње,тежње и надања.

И сад ми у ушима одзвањају Џејмијеве речи које је изговорио на нашем првом састанку.

Иначе, ја не волим фолиранте. Зашто се претварати да ти до ничег није стало ако јесте? То ми некако изгледа као да целог живота живиш са утишаним тоном.

И…

Умем често да се занесем. Шта ћу кад сам старомодни романтик.

И…

Нема суздржавања, ОК? Нема погрешних и правих ствари. Нема правила. Понашаћемо се природно и живети пуним плућима, онолико дуго док нам то прија. Договорено?