Изборник Затворити

ДВАНАЕСТ И ПО

no title has been provided for this book
Сваки човек који се налази у савременом друштву, ради и ствара покушава да своју позицију побољша и унапреди. Гери Вејнерчук предузетник и инвеститор, и један од најнапреднијих мислилаца у бизнису у својим књигама саветује читаоце како да реагују и прате промене на савременом тржишту у уметности, интернету, дигиталној комуникацији, и створе бренд који ће их промовисати. У књизи „Дванаест и по“ Вејнерчук описује како „меке вештине“ итекако могу побољшати пословни успех. Он посебно истиче значај…

Прво мора да нступи самосвесност. Шта желите од тог бизниса? Желите ли да га  продате? Да нађете партнера? Да наставите да га развијате уз годишња милионска улагања?

Затим је неопходно да будете љубазни према себи. Као мама и домаћица, ви сте били извршни директор једног домаћинства.Сада када сте извршни директор компаније, постоји велика вероватноћа да ће вам се поткрасти нека грешка. Можда ћете закаснити седам минута кад будете ишли да покупите свог петогодишњег сина с фудбалског тренинга, иако сте готово увек стизали на време. Можда ћете имати времена да пријавите своје млађе дете само за једну ваннаставну активност иако је ваше старије дете учествовало у три различите ваннаставне активности.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оцените препоруку