Изборник Затворити

ИЗАБЕЛ И ОБЛАЧАК

no title has been provided for this book
Академију једнорога  похађа пуно ученика  које подучавају између осталих госпођа Јагорчевић и госпођа Копривић. Сваки ученик у школи има свог једнорога, а главна јунакиња Изабел обожава свог једнорога Облачка који се припрема да открије своје магичне моћи. Многобројне су чаролије које избијају из Светлуцавог језера и Изабела са Облачком  креће у  узбудљиву авантуру спасавања Академије. Џули Сајкс у свом роману за децу „Изабел и Облачак“  показује да пријатељство, верност и племенитост  побеђују и најтеже препреке…

Изабел је стигла до стаклених врата Велике дворане, прошараних дугиним бојама, и ушла унутра. Лутала је разгледајући магичну  мапу. То је била макета Острва једнорога и била је окружена магичним пољем силе  које тихо брујало. Изабел је испружила прст и пажљиво га додирнула. „Ау!“, тргла се због мањег струјног удара.

Мапа је имала моћ да пренесе људе на било  које место на острву, али су ученици смели да је користе једино уз дозволу госпође Јагорчевић. Држећи се подаље од поља силе, Изабел је зурила у обалу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Оцените препоруку