Изборник Затворити

ШТА ДЕТЕТУ ТРЕБА ДА РАСТЕ ДО НЕБА!? – ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ У КРУШЕВЦУ

У периоду од 3. до 9. октобра 2022. године, Народна библиотека Крушевац учествовала је у обележавању Дечије недеље поделом бесплатних годишњих карти за предшколце и ђаке прваке.

Ученици четири одељења првог разреда ОШ „Јован Поповић“ са наставницама посетили су Библиотеку у уторак 4. октобра 2022. године. Дочекали су их библиотекари и аниматор.

Задужени за рад мобилне библиотеке поделили су чланске карте првацима ОШ „Свети Сава“ Читлук и дружили су се са Маршалом из Патролних шапа, у среду 5. октобра 2022. године.

Уручивање чланских карти предшколцима реализовано је и у сарадњи са Предшколском установом „Ната Вељковић“. Библиотекари и аниматор били су гости вртића „Пчелица“ и „Лептирић“ у четвртак 6. октобра 2022. године.

Дечије одељење посетили су ученици ОШ „Страхиња Поповић“ Дворане и ОШ „Кнез Лазар“ Купци, у четвртак 6. октобра 2022. године. Са њима су се дружили библиотекари и аниматор костимиран у лик Соник.

Првацима ОШ „Вук Караџић“ у школској библиотеци уручене су чланске карте и дружили су се са Чејсом, ликом из Патролних шапа, у четвртак 6. октобра 2022. године.

Библиотекари и аниматор костимиран у лик Скај били су на специјалном задатку у ОШ „Драгомир Марковић“ где су поделили првацима бесплатне чланске карте у петак 7. октобра 2022. године.

Подела бесплатних чланских карти наставља се током октобра у сарадњи са школама по уговореном распореду.